3 februari 2011

Mer motion...

9 minuter hem idag igen. Lustigt - det kändes som det gick jättertrögt men det var väl för att tempot gjorde att det kändes tungt.
Har precis avslutat  ännu ett pass på crosstrainern. Pulsen var lite svårbedömd idag - maskinen började om beräkningen innan den hade nått några bra värden. Funkade i början - gick upp till c:a 135 redan första minuten, se'n när belastningen gick upp till 160 gjorde pulsen det också. Den fortsatte sedan lite uppåt men vid 175 tog det stopp i maskinen. Se'n höll den bara på och började om stup i kvarten. Ska köpa nytt batteri till pulsmätaren och se om det hjälper. Sista 5 minuterna på hela passet stod jag väldigt långt fram och då fick jag lite pulsvärden igen - uppe på 180-185, såg ut att kanske vara på väg mot 200 men då dog den igen...
Den klarade återhämtningen i alla fall. Folkets jubel - jag fick värden som var något bättre nu. Tror dock inte att det är något att gå på - antagligen fick jag igång mätningen lite snabbare denna gången så det startade på en högre nivå. Planade nämligen ut strax över 130 som det brukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar