28 februari 2016

Lycklig!

Efter en bra avslutning på 2015 och en likaledes lysande inledning av det nya året, tog det stopp mot slutet av januari. Förkylningar har kommit och gått, emellanåt har jag fått en period med lite träning men sedan har det blivit påtvingad vila igen.
Idag var mitt första pass efter 2 veckors total vila - har inte ens cyklat de 2,5 kilometrarna mellan hem och jobb på morgon och kväll, utan tagit bussen i stället.
Dagens pass blev utepremiär för min nya Allebike, det var lite vågat kanske då den saknar dubbdäck och det är rätt så gott om is ute på de mindre vägarna. Det gick dock bra, bara att ta det lite försiktigt så klarar man sig. I gengäld var det en underbar upplevelse att trampa fram på den nya cykeln. Lite samma känsla som första passet på kolfiber-racern, när man behöver ta i uppför och ställer sig upp så händer liksom allting direkt, det är ingen tvekan någonstans. Vet inte om det är kolfiberramen eller hjulen eller geometrin - antagligen en kombination av alltihop. Det känns bara fantastiskt. Och såhär fantastiskt såg det ut när jag pausade vid Storsjön:

Och mina Garmin-data från idag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar