3 september 2014

Nostalgitripp

Det var ett tag sedan jag skrev något här. Först var jag rätt bedrövad över att jag inte kunde cykla under den bästa tiden. Min vurpa den 14 juli ledde till ett uppehåll på 4 veckor innan axeln var tillräckligt bra för att jag skulle kunna hålla ordentligt i styret. Den 13 augusti vågade jag cykla igen,d et var det första av tre pass jag hann med innan jag åkte med upp till Lillehammer för att heja på brorsans svåger Rolf när han körde veteran-VM i MTB.
Uppe i Lillehammer blev det 2 rätt bra rundor då jag cyklade tillsammans med Rolf från vår stuga upp till banområdet - en klättring på 250m - och även kände lite på banan. Första dagen bara lite grand, andra dagen hela varvet tillsammans med brorsan. Kul.
Tog massor av bilder också men har inte tankat ur kameran än. Får försöka hinna med det i helgen.

Nå - hur var det idag då? Jo, jag tog mig en tur upp till Ymergården, cyklade ett varv på 5km-banan som den såg ut 2012 och cyklade sedan hem. På vägen hem gjorde jag en avstickare på ett spår markerat med grönvita syltar. Tänkte att det nog skulle vara lagom enkelt. Fel! Det var mycket rötter och stenar. På ett avsnitt var det så brant och stenigt att jag knappt tog mig upp till fots. Intressant upplevelse.

Det blev totalt en 2 timmar lång runda som kändes ordentligt. Jag har tappat mycket form i sommar. Men det är kul att cykla ändå - gäller bara att inte överskatta sin förmåga.

Dagens tripp:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar