23 oktober 2013

Världscuppremiär i källaren


Jahapp, ikväll drog jag igång vinterträningen - hoppas jag. Det kändes rätt motigt, men gick ändå rätt så bra. Det blev lite sen start, så jag fick nöja mig med 40 min idag. Som inspiration tittade jag på repris av första deltävlingen i årets MTB-världscup. Härlig start på den tävlingen med Emil Lindgren som visade framfötterna och tog starten innan en hal kurva puttade bak honom i fältet lite.
Min träning idag då? Tja - sådär, får man väl säga. Tänkte kört 1-minutersintervaller på 400W men fick sänka till 360W. Se'n gick det rätt bra.

I lördags var jag ute på en liten cykelrunda. Jag hade en grym träningsvärk i låren efter att ha spelat "Lazergame" i 2*20 minuter kvällen innan, men försökte köra på lite. Det gick skapligt - 40s över mitt personbästa på I15:s 5km-slinga. Se'n tänkte jag jobba lite uppför "mördarbacken" men en bit upp i backen, precis när jag hade växlat ner från 4:an till 3:an och tryckte till igen, rasslade det till och tog stopp. Kedjan hade halkat av 3:ans drev och ramlat ut till 8:ans. Detta har hänt förut, då var det början till slutet för mitt DT Swiss-nav. Nu tror jag inte XT-navet är lika känsligt men jag ska nog snarast kolla över kedja / kassett och se om inte det är bytesdags. Dessutom har jag på känn att framklingorna behöver bytas ut också. Kul att handla lite :)
Well, nu är det duschdags och se'n sova. Ha det!

Växeln inne vid 3:an, kedjan på 9:anSådär ska kedjan inte gå på rullarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar